Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Dev Seride Dördüncü Randevu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,514
55,837
113
1686303008718.png

Sinan Erdem Spor Salonu'ndan oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.

Anadolu Efes'in seride 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. Lacivert-beyazlı ekip bu maçı kazanması halinde finale yükselecek.

Bu karşılaşmayı Fenerbahçe Beko'nun kazanması halinde ise seride durum 2-2'ye gelecek ve finale çıkan takım 11 Haziran Pazar günü oynanacak beşinci maçta belli olacak.

Üçüncü Maçın Hakemlerini Dinlendirme Kararı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan üçüncü maçın hakemlerine sezon sonuna kadar görev vermeyeceğini açıklamıştı.

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında TBF Asbaşkanı Kemal Dinçer, "Sezon başından beri hakemlerimizin genel performansından son derece memnun olmakla birlikte, play-off yarı final serisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan müsabakanın özellikle dördüncü çeyreğinde çalınan düdüklerle maçın sonuna tesir edilmesi, Merkez Hakem Kurulundan sorumlu asbaşkan sıfatıyla, herhangi bir şekilde art niyet bulunmadığından emin olmama karşın, şahsımı üzmüştür. Konuyu tüm teknik detayları ile ele alan Merkez Hakem Kurulu da benzer bir değerlendirmeyle, dün oynanan karşılaşmanın üç hakemini sezon sonuna kadar dinlendirme kararı almıştır." ifadelerini kullanmıştı.
 
Üst